Hai cu Krack x Burn la Electric Castle!

Avem 1o invitatii General Access + Camping pe care vrem sa vi le dam.
Cum ajungi in posesia lor?
E foarte simplu. Comanda produse de pe site-ul favorit (cunoscut sub numele de krack.ro) in perioada 5-11 iulie 2019 si intri automat in concurs. Orice achizitie se califica automat in concurs.

Cateva exemple de produse mai jos. Prognoza meteo ne intereseaza mai putin. Avem si de vreme buna si de vreme rea.

Cum castigi?

  • esti in Top 5 comenzi ca valoare in perioada 5-11 iulie: Ai castigat direct, fara tragere la sorti una dintre invitatii! Congrats!
  • Pastrezi banii pentru noua colectie? (pe surse: stay tuned, vine repede) Chill, ai in continuare sanse. Restul concurentilor inscrisi in concurs (aka toti cei care au plasat comenzi intre 5 si 11 iulie si nu au castigat direct invitatie) se pot ruga la zeul random.org. Anuntam si punem film aici cu tragerea la sorti pe 12 iulie.

Ce mai stai? Hai sa ne vedem pe scena underground la Electric Castle. Avem surprize dope pentru tine.

Seara in Bontida e cam racoare. Cu un KRCKBRND Black Logo Hoodie pe tine este mai bine.


Da. Avem si regulament. E scurt si simplu. Il poti citi mai jos:

Regulament campanie “KRACK x BURN te trimit la Electric Castle” 

 Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei 

Campania este organizata de Krack Street Wear SRL, cu sediul social in Bucuresti, Bdul. Basarabiei Nr.256C, Sector 3. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei. 

Art. 2. Durata campaniei si aria de desfasurare 

Campania “KRACK x BURN te trimit la Electric Castle” se va desfasura pe site-ul Krack (www.krack.ro) in perioada 5-11 iulie 2019. Cumpara de la Krack si ai sansa sa castigi 10 invitatii la Electric Castle pentru toata durata festivalului – General Access Pass + Camping. O persoana poate castiga maxim o invitatie. 

Art. 3. Mecanismul campaniei 

Pentru a participa la campania “KRACK x BURN te trimit la Electric Castle”, clientii Krack trebuie sa achizitioneze produse de pe site-ul krack.ro in perioada campaniei: 5 -11 iulie 2019. Cele mai mari 5 comenzi vor aduce automat o invitatie la Electric Castle (General Access Pass + Camping), in timp ce restul comenzilor vor participa la o tombola pentru obtinerea celorlalte 5 invitatii disponibile.  

Atentie! 

Nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii. 

Art. 4. Desemnarea castigatorilor 

Primii 5 castigatori vor fi selectati automat in functie de valoarea comenzilor plasate in perioada promotiei (maxim o invitatie de persoana). Ceilalti 5 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul site-ului www.random.org si vor fi afisati pe data de 12 iulie 2019, in pagina de regulament a campaniei. Primii 5 castigatori nu vor mai participa la tragerea la sorti. 

Castigatorii vor fi contactati pe  adresa de mail inregistrata in contul de client si telefonic la numarul furnizat. Premiile se pot revendica in maxim 3 zile calendaristice de la data anuntarii castigatorilor. In situatia in care castigatorul nu revendica premiul sau nu poate fi contactat din cauza introducerii unor date de contact eronate, premiul va fi oferit urmatorilor castigatori de pe lista (in ordinea obtinuta pe random.org). 

Art.5. Premii 

10 invitatii de tipul General Access Pass + Camping la Electric Castle. 

Art. 6. Dreptul de participare 

Campania ”KRACK x BURN te trimit la Electric Castle” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si au drept de participare toti cei care achizitioneaza produse de pe site-ul KRACK (www.krack.ro) in perioada 5 iulie – 11 iulie 2019. 

Art. 7. Limitarea raspunderii 

Campania este destinata tuturor clientilor Krack. In consecinta, Organizatorul nu va fi tinut in niciun fel responsabil pentru niciuna dintre situatiile urmatoare (lista NU este exhaustiva, ci doar exemplificativa): 

– oricare disfunctionalitate a retelelor de electricitate, de telefonie fixa sau mobila etc. care impiedica buna derulare/functionare a concursului (operatorul de telefonie mobila, de electricitate etc.); 

– defectiunea oricarui material de receptie sau a liniilor de comunicatie. 

Art. 8. Alte prevederi 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt. 

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. 

Organizatorii campaniei isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment, in derularea acesteia, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicat pe site-ul www.krack.ro. 

Regulamentul de desfasurare al campaniei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.krack.ro.  

  • No products in the cart.