Based on a real story / DRSTR'82

Krack este un streetbrand de lifestyle romanesc care isi doreste sa aduca in prim plan calitatea la fiecare nivel al creatiei: design, mesaj, si nu in ultimul rand, materiale folosite. Proiectul isi propune asadar sa ofere tinerilor o alternativa solida pe nisa deja existenta de streetwear, dorind totodata sa ridice stacheta in ceea ce priveste cultura urbana locala.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate. Pasiunea pentru streetbrand-uri o am de cand eram pustan, incepand cu WU Wear, Ecko, sau Mecca si continuand cu cele care sunt acum pe val.

Asadar, in 2011 m-am hotarat ca vreau sa imi fac propriul streetbrand, in 2012 a inceput sa prinda contur, iar in 2013, intr-un final fericit am dus treaba la bun sfarsit. Ani de-a randul am lucrat pentru multi artisti (atat de pe scena mainstream, cat si underground) asa ca dorinta de a crea ceva care sa ma reprezinte 100% a venit cat se poate de natural. Inspiratia o extrag din muzica pe care o ascult, pana la artistii pe care ii admir, filmele pe care le vad, locurile in care imi petrec timpul sau mai pe scurt…din tot ce ma inconjoara. Asa a aparut Krack. Krack este ceea ce ma defineste ca artist grafic, este o forma de comunicare intre oamenii care impartasesc aceleasi idei si principii!” declara Koma.

  • No products in the cart.